WAGGGS online-shopSzeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy újdonságot a WAGGGS honlapján. Elérhető ugyanis az online shop, vagyis neten keresztül rendelhettek tuti cuccokat a boltjukból.
Egy kis ízelítő:
-pólók, baseball sapik, kendő, hátizsák
- kitűzők, badgek
- tollak, matricák, szilikon karkötő, nyakbaakasztható kulcstartó, kulcstartó, pénztárca, mobilékszer, karóra
- képeslapok, könyvek, CD-ROM-ok, DVDk

https://www.wagggs-shop.org

Szeretném azonban felhívni a figyelmeteket arra, hogy míg a megjelölt árak elfogadhatóak, úgy a postaköltség elég drága, egységes, 3.95 font, ezért ajánlanám, hogy aki szeretne rendelni, akár csak egy kitűzőt is, az vegye fel a kapcsolatot a többiekkel (pl. a levelezőlistára is írhattok: [email protected] )!
Rendeljetek együtt, a postaköltséget pedig dobjátok össze!

Ha segítségre van szükségetek vagy kérdésetek lenne forduljatok hozzám bizalommal:
Berta Gina : [email protected]

Jó böngészést, shoppingolást!WAGGGS

A WAGGGS (World Assotiation of Girl Guides and Girl Scouts)
(Cserkészlány Világszövetség)

Az 1927-ben alapított WAGGGS a világ legnagyobb olyan önkéntesekből álló szövetsége, mely lányokért és fiatal nőkért dolgozik. 10 millió cserkészlány és lánycserkész tagja a világ 144 országából. A WAGGGS tagjainak non-formális oktatást nyújt, melynek célja, hogy a lányok és fiatal nők kibontakoztathassák képességeiket az élet minden területén, felelős világ-, és állampolgárként. A WAGGGS számára rendkívül fontos a nemzetköziség, független és politikamentes; bárki számára nyitott, szociális-, vagy anyagi helyzettől, vallási meggyőződéstől függetlenül. Az öt kontinens lányainak és fiatal nőinek hangot adva a WAGGGS kiemelt partnere különböző nemzetközi szervezeteknek. A WAGGGS céljai között szerepel többek között: a lányok és fiatal nők részvételi arányának növelése a döntéshozatalban; olyan civil társadalom létrehozása, amely figyelembe veszi az emberek szükségleteit; egészséges életmódra nevelés; a leányanyaság, és az AIDS elleni küzdelem. Mindezt önkéntes szociális munkával, illetve regionális és nemzetközi táborokban valósítja meg. A WAGGGS működése két alapvető szinten szerveződik: világ-, és európai szinten. Mindkét szint önkéntesekből álló vezetőségét az európai-, és világszinten megrendezett konferenciákon a tagszövetségek delegáltjai választják. Négy Világközpont kínál kényelmes és barátságos „otthont, távol az otthontól”, minden cserkészlánynak és cserkésznek. Ezek: Our Chalet- Svájc, Our Cabana- Mexikó, Sangam-India, Pax Lodge- Egyesült Királyság.

Bővebb információt találsz ezeken a honlapokon:

www.wagggsworld.org